QUINTECH RESOURCES adalah sebuah perniagaan berdaftar (SSM: 002677141-A) yang telah dibangunkan bagi menyediakan perkhidmatan seperti PELAN ARKITEK dan PELAN STRUKTUR (RC) sama ada sektor KEDIAMAN atau KOMERSIAL kepada orang ramai. Sama ada pelan bagi kegunaan kontrak swasta atau individu bagi mendapatkan kelulusan Pihak Berkuasa Tempatan seperti Majlis Perbandaran.

Disamping itu, kami juga merupakan sebuah perniagaan yang berdaftar dengan LEMBAGA PEMBANGUNAN INDUSTRI PEMBINAAN MALAYSIA (CIDB-G1) No. Pendaftaran (0120180912-PH016696). Kami turut menyediakan perkhidmatan kontraktor pembinaan kediaman untuk orang ramai diluar sana khusus bagi yang mahukan dapatkan rumah kos sederhana. Kami berhasrat untuk membantu dan memudahkan orang ramai untuk memiliki rumah.

MISI

Membantu bagi memudahkan urusan masyarakat awam yang mahu membuat urusan dan kerja bagi sektor pembinaan untuk kediaman atau komersial.

VISI

Membekalkan pekhidmatan professional bagi perunding rekabentuk bagi memenuhi kehendak pelanggan dan mematuhi piawaian standard pembinaan.

KEBOLEHAN KAMI